Általános Szolgáltatási Feltételek

A Szolgáltatást nyújtó cég adatai

Cégnév: Varázsbetű Bt.

A cég székhelye címe: 8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

Adószám: 21136081-2-19

Cégjegyzékszám: 19-06-506427

Bejegyezve: 2001.09.20.

Bejegyezte a Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Bankszámlaszám: 10700189-25991404-51100005

Telefonszám: 06-87-482-155

E-mail: iroda@varazsbetu.hu

Megrendelés

Az egyes szolgáltatások mellett feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. A rendszer a szolgáltatás megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld a megrendelőnek. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

Megrendelési és fizetési lehetőségek

z Angolnyelvgyeekeknek.hu oldalon felkínált szolgáltatások ellenértékének kifizetése kétféle módon történhet.

Internetes bankkártyás fizetés

A megrendelő a megrendelés leadása után a CIB Bank biztonságos internetes fizetési felületére jut, ahol kártyaadatai megadása után engedélyezheti a kártyás fizetés megindítását. A fizetés sikerességéről a bank tájékoztatja a szolgáltatás nyújtóját, aki a vevőt informálja. A megrendelés csak sikeres fizetés esetén érvényes. Sikeres fizetés esetén a szolgáltatás nyújtója a megrendelő által megadott adatok alapján elkészíti a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges hozzáférési adatokat, és ezeket elküldi a megrendelőnek.

Banki átutalás – előre utalás

A vevő a megrendelt szolgáltatást előzetes egyeztetés után banki átutalással is kifizetheti.

Elállás

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.5 26.) számú Kormányrendelet szerint a vevőnek a megrendeléstől számított 14 napon belül elállási joga van. Az elállási joggal a megrendelő indoklás nélkül élhet. A megrendelő és a szolgáltatást nyújtó előzetes megegyezése alapján a szolgáltatás igénybe vétele a 14 nap lejárta előtt is megkezdhető, ebben az esetben a megrendelőt a szolgáltatás igénybe vételének megkezdése után már nem illeti meg az elállási jog, helyette felmondási jogát gyakorolhatja. A megrendelő és a szolgáltatást nyújtó előzetes megállapodásának számít az is, ha a szolgáltatás megrendelőoldalán a szolgáltatás megkezdésének időpontja pontosan, a megrendelő által megismerhető módon meg van határozva, és a vevő a kezdési időpont ismeretének tudatában adja le megrendelését.

A megrendelőnek az elállásra vonatkozó igényét a megrendeléstől számított 14 napon belül kell bejelentenie a Varázsbetű Bt. felé (8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11. 87/482-155, email: iroda@varazsbetu.hu). A szolgáltatást nyújtó a szolgáltatás ellenértékét a vevő által megadott bankszámlaszámra utalja vissza 14 napon belül.

Visszatérítésre az áru ellenértéke kerül. Ezen felüli költséget nem áll módunkban visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlásának költsége a vevőt terheli.

Felmondási jog

Amennyiben a vevő a szolgáltatás igénybe vételét az elállásra rendelkezésre álló 14 nap letelte előtt megkezdi, az elállási jog a továbbiakban nem illeti meg. Ebben az esetben a megrendeléstől számított 14 napon belül felmondási jogát gyakorolhatja.

A megrendelő a megrendeléstől számított 14 napon belül indoklás nélkül felmondhatja a szolgáltatást. Ebben az esetben a vállalkozás nem a szolgáltatás teljes ellenértékét, hanem annak csupán a fel nem használt időtartamra vonatkozó időarányos részét fizeti vissza.

A megrendelőnek az felmondásra vonatkozó igényét a megrendeléstől számított 14 napon belül kell bejelentenie a Varázsbetű Bt. felé (8230 Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11. 87/482-155, email: iroda@varazsbetu.hu). A szolgáltatást nyújtó a szolgáltatás ellenértékének időarányos részét a vevő által megadott bankszámlaszámra utalja vissza 14 napon belül. A felmondási jog gyakorlásának költsége a vevőt terheli.

A Varázsbetű Szókincstár szoftver tartalmazza a tanfolyam teljes anyagát, ezért ha a megrendelő a szoftvert telepítette és jelszót kért, akkor a szolgáltatáshoz teljes körű, időkorlátozás nélküli és visszavonhatatlan hozzáférést kapott.

Hogyan tehet szert gyermeked pár hónap alatt használható angol nyelvtudásra?

Nincs titok, csak egy egyszerű és hatékony módszer, melynek segítségével bármelyik általános iskolás gyerek pár hónap alatt képessé válik megértetni magát angolul, és ő is megérti, hogy mit mondanak neki


Az 5 legnagyobb hiba, mely hátráltat a nyelvtanulásban

Ha megkérdezném Tőled, mi a legnagyobb hiba, amit egy nyelvtanuló elkövethet, mit válaszolnál? Kicsi a szókincse? Rossz a kiejtése? Rosszul alkalmazza a nyelvtant? Legkevésbé sem!

Hogyan segíthetsz gyermekednek az angol nyelvtanulásban? 5+1 ötlet szülőknek

Nyelvet tanulni nem mindig könnyű, és ha gyermeked lemarad a többiektől, akkor hamar elcsügged, és elveszítik a kedvét. Vajon Te, szülőként hogyan segíthetsz neki? Mit tehetsz azért, hogy könnyebben tanulja a nyelvet, és jobb eredményeket érjen el?

Diszlexia és nyelvtanulás

Sok szülő panaszkodik, hogy gyermekének diszlexiája és tanulási nehézségei miatt gondjai vannak az idegen nyelv elsajátításával, és a nyelvvizsga megszerzésével. Vajon mi a megoldás?

15 tipp, mellyel a szótanulás szórakoztatóvá válik

A szótanulás, szókincsbővítés fontos része a nyelvtanulásnak. Sajnos monoton és unalmas. Legalábbis ezt mondják sokan. De vajon lehet-e a szótanulás kevésbé izgalmas vagy akár érdekes? Megszerethetjük-e a szótanulást?

Van nyelvérzéked!

Amikor a nyelvtudásról, vagy a nyelvtudás hiányáról beszélgetek valakivel, az egyik leggyakrabban ismételt érv: "Nincs nyelvérzékem!" Vajon mi is az igazság a nyelvérzékről?

Miért ne kellene nyelvet tanulni?

Sok szülő és pedagógus örült, amikor pár éve bevezették, hogy a diszlexiás diákok számára felmentést lehet adni a nyelvtanulás, pontosabban a nyelvtanulás értékelése alól. Én nem voltam közöttük. Vajon miért kell a diszlexiásoknak is nyelvet tanulni?

Három történet az angoltanulásról - Mások hogy oldják meg?

Pár nappal ezelőtt arra kértük a szülőket, hogy írják meg a gyermekük angol nyelvtanulásával kapcsolatos élményeiket. Hárman is elküldték történetüket, hogy azt közreadhassuk, és mindannyian tanulhassunk belőle. Vajon milyen problémákkal küszködnek

Gépezzen? Vagy ne gépezzen?

A gyerekek életében egyre fontosabb szerepet játszik a számítógép. Az egyik leginkább kedvelt számítógépes tevékenységük a számítógépes játék. De vajon fejleszti-e gyermeked nyelvtudását, ha számítógépes játékokat játszik?

Angol szótanuló memóriajáték

Mára a nyelvtanulás megkönnyítésére készítettünk egy memóriajátékot. A kártyák segítségével szavakat tanulhattok, megismerkedhettek a zöldségekkel és a gyümölcsökkel.

Mivel töltsük a nyarat?

Minden évben komoly dilemmát jelent számomra, hogy tanuljon, ismételjen nyáron gyermekem vagy inkább hagyjam pihenni? A jó évkezdéshez új élményekre van szükség.Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.

Telefon:87/482-155, Mobil: 30/227-06-91
e-mail: info@varazsbetu.hu