Angol nyelv gyerekeknek

Nyelvtanulás játékosan és könnyedén

Játékos feladatlap angoltanuláshoz

Mára két olyan játékos feladatlappal készültünk, melyek segítségével könnyebbé teheted gyermeked számára a nyelvtanulást. Az elsődleges célunk az, hogy megmutassuk, hogy létezik játékos, szórakoztató nyelvtanulás, és hogy az angol nyelvtanulás nem feltétlenül jelent szenvedést és kínlódást.

Természetesen az, hogy gyermeked ezeket a feladatokat meg tudja-e oldani, az függ attól, hogy mennyi ideje tanul nyelvet, és hogy a feladatlap által érintett témákat feldolgozták-e már. Ha nem tudja megoldani, vagy hibázik, az nem azt jelenti, hogy ügyetlen, vagy buta, csak azt, hogy másképp tanul.

Vagy, hogy nem is angolul tanul!

A két feladatot innen töltheted le:

kakukktojás.pdf

angol.pdf

Többet is lehet!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked megtanuljon angolul, akkor próbáld ki a kifejezetten diszlexiások számára kifejlesztett Angolnyelvgyerekeknek.hu módszert.

Kattints ide, és tudj meg többet arról, hogy hogyan segíthetsz gyermeked angol nyelvtudásának fejlesztésében >>>

Ingyenes nyelvleckék gyerekeknek

Add meg neved és email címed, és rendszeresen küldünk Neked és gyermekednek angol nyelvleckéket. Játékokat, dalokat, videókat és egyszerű, könnyen érthető nyelvtani magyarázatokat fogtok kapni. A leckék csak pár percedet veszik igénybe, mégis rengeteg hasznos tudást nyújtanak. A leckék mindig ingyenesek maradnak.

Címed nem adjuk ki senkinek. A leckékről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.


Érdekes cikkek